8

Komentari (8)

user1677420433
Selektore odma si zasrao prije prve utakmice
tarchi
Počelo je douyebavanje reprezentacije BiH u nogometu sa ovim kvazi stručnjakom na čelu iste. Vicin igrač yebo mu on majku mrtvu.
Trapatoni
Moj Hadzibegicu, ti da si znao nebi ti vrhunac karijere bila druga liga Francuske! Jedi vnago i ti i onaj Vico Gigovic neznalico jedna podobna !
Antikomunjara
Sanicanin, Milicevic,Mesanovic-OUT! Zolotic i Menalo OBAVEZNO inn!!!! Husenbasic?NIKADA on meni vise nebi dobio poziv, niti bih ga zvao na arzgovor.Proci cve ako Bog da ko i Halilovic.Da je onda Alen izabrao BiH, imao je zacimentirano mjesto u prvih 11, karijera bi mu isla samo tako.Zivi bili pa vidjeli-isto ce se desiti i o ovom svabi Huseinbasicu! Cim se on"misli"-nece on nikada davati svoj maksimum za repku!Sikter!OUT za sva vremena!
Mowzilla
Znaci Mesanovica si preferirao ispred mladjeg i vec standardnog Menala!? Za Zolotica dakle nemas opravdanja, sto je znak tvoje nesigurnosti. Za Hamulica cu se sloziti, kod Huseinbasica je prica vec jasna. Hajradinovic je momak zahvalan i trebao je biti na spisku bar mjesto Cimirota ili Duljevica. Neka, nejse, vidjet cemo na terenu da li si polozio prvi test i hoce li te raja razapeti...
retro
Sestra Luke Menala posvetila tekst za dan drzavnosti svojoj domovini brata kostalo poziva u reprezentaciju odma
Antikomunjara
retro- ne pisi svasta po internetu.Neko ce jos i povjerovati.Porodici Menalo svaka cast, rekao je da ce ga zvati iduci put .I ja bih volio da ga je zvao sada jer Luka to zasluzuje.I mladji je.Jedino ako mu Beus i njegoiv HDZ nisu ovo smjestili...?
retro
@Antikomunjara pa druze na to sam i mislio ko mu je smjestio nego beus nece vico da je srbin on bi mu presudio isto kao sto je bilbija odjednom na spisku
Malo razmisli i povezi odlazak peteva pa ce ti bit jasnije a usustini isto mislimo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.