Stigle prve "prijetnje" iz Sjeverne Irske

"BiH? Pa nisu Njemačka ili Holandija..."

31

Komentari (31)

user1574568902
Ja sam iz Hrvatske navijam za Hrvatsku otac mi je bosanac ali po mome misljenju BIH igr najljepsi nogomomet na svijetu ali Hrvatskoj nisu ni do koljena
Ade1987
Dobro je ispalo sa ždri****m, nažalost igra nam je ispod svakog nivoa ali u barazu pada sve u vodu mislim da mogu se nositi sa Sjevernom Irskom a o finalu ni razmišljati!!
Jigsaw
Možda nismo Njemačka, nismo ni Holandija, nismo ni Francuska, a Boga mi ni Belgija, mi smo Bosna i Hercegovina, ponosna i prkosna, naš inat je najače oružje, drago mi je da sr ovi Sj.Irci ovako lože i da vjeruju da mogu proći, a to je i sportski! Najbolje kad se protivnik ovako naloži i počne izjavljivati ovakve stvari, neka prepustit im epitet favorita, a ja vjerujem u ovu repku i želju ove reprezentacije, ne zaboravite oni su jedino što može obradovati ovu naciju i zato budimo svi iz njih, podržimo ih, ovaj puta nas neće razočarati, idemo na Euro svi zajedno!!
Dobojlija
Nismo ni Njemacka ni Holandija ,ali jesmo Bosna ,tvrdi smo I jos ako proradi Bosanski inat,pozelit cete da igrate protiv Holandije ili Njemacke,ko prijeti na kraju obicno izgubi
K79
sve dok se mi uzdamo u nas inat a ne pamet tanka nafaka
Dobojlija
Samp vi stavljajte dislajkove ,ajde mrs navijajte onda za srbiju I hrvatsku I od****te iz Bosne,a nece ni hrvatska ni srbija nikad osvojiti ni evropsko ni svjetsko prvenstvo,a Bosna je nasa ,nema nam tzv neke tamo ****ne matice ,to ne postoji
saju701
Bit ce finale BiH - Slovacka moja prognoza
Adnanos
Od kad je Prosinecki dosao nismo odigrali 2 utakmice dobro. Jesmo pobijedili Sj Irsku ali su nas momci razvalili sanse redali jednu za drugom. Visa sila nas spasila tada. Znam sta govorim jer nikad losije nismo igrali cak ni kad smo imali puno losiji izbor igraca i kad smo tek poceli. Sada rizikujemo da spadnemo u trecu jakosnu grupu kao Srbija i onda vise ni Evropskog a ni Svjetskog necemo moci ni sanjat. Dobijes Spaniju i Holandiju iz prve i druge jakosne i onda se moli da neprimis 5 komada.
epa
sada ko pobijedimo ove dvije utakmice idemo na to Euro ili opet ima neki baraz nakon toga????
Malilav22
Igra se polufinala 2 tekme protiv Sjeverne Irske i ko pobjedi igra Finale protiv pobjednika iz drugog polufinala Republika Irska protiv Slavacke . U slaucaju ako bi BiH pobjedi Sjevernu Irsku Finale bi igrali kod kuce
epa
ja koliko sam shvatio da se igra samo jedna utakmica 26. marta i ako to pobijede igraju finale tako im i stoji ovdje u tekstu : "Utakmica se igra 26. marta, a finale je na programu pet dana kasnije"
epa
sad provjerio igra se samo jedna utakmica u zenici ko bude bolji ide u finale koje se u slucaju pobijede igra u zenici....
antisdp
SAD ce ovi"lafo Muje" da nas bombarduju negativnim komentarima.Ali mi znamo svoje-zaprijeti iz petnih zila,bolji smo dvije klase od sjevernih Iraca ako BUDEMO igrali kako znamo, i Prosinecki ode a Dzeko dodje pameti i pocne igrati ZA TIM kao sto radi u Romi, ama Brazil nam odoliti ne moze.Ali bude li on glumio da SVAKA LOPTA MORA ici na njega ili ako ostane ovaj antitrener Prosinecki sa svojim glupim idejama o timu punom djuturuma(POSEBNO Jajalom), a da mu Hodzic, Gojak, Menalo i ostala BH talentovana djeca zeljna trke i igre ostanu na klupi- e onda nece valjati.Da su pametni, koristili bi svaki tren da se uigravaju.Ovakvu sansu NIKADA imali nismo!
Adnanos
Jesmo dobro prosli brale, primili 4 gola protiv Armenije a moglo je i gore. Svega mi mene je strah ovog zutog lipicanera. Nema veze koga dobijemo ili gdje igramo - sa njim na kormilu je poput ruskog ruleta. Odigras jednu utakmicu dobro, drugu lose a trecu katastrofalno a sve tri izgubis. I onda dobijes Finsku pa te onda grcka razvali, ne rezultatski ali takticki.
Malilav22
Budimo realni.... naš savez sve da ima finacisku mogucnost nebi doveli sposobnog selektora , i dalje bi dovodili neke amatere za neke sitne pare.
zaboti janos
Ma **** ga stomacina inace on kad uzme loptu ne pusca je ..jaranu
Haroni
Neće se valjda finale igrat u Zenici ako nas S. Irci elimiraju u polufinalu
epa
nece nego smo mi domacini samo u slucaju da pobijedimo ovu s.irsku...
Haroni
Onda je do Škorića :)
criticos
imaju puno pravo da se uzdizu i budu nadmeni. njima je premija sto su nas izvukli. sretniji ne mogu biti. sama cinjenica da su nas demontirali armenci, a fudbalske lekcije ocitali finci i c tim grcke im daje za pravo da im se k**** dize na nas. kod nas se nista sustinski nece promijeniti, mi i dalje nade polazemo u visu silu i dace Bog, zanemarujuci stvarni problem, strucnost i javasluk koji vlada u i oko repke. mi smo protivnik za pozeliti.
BJB1
Pocinje nas let u nebo,mi i niko vise,il dace bog...mi smo kraljevi teorija i fikcija,euforija.
Mica
jok etoviste holandija bravi visoki po guzicete doti u zenici.
kaskada24
Ako BIH planira uopste da okusi terene Eura ove Irce neće ispratit ispod tri komada iz Zenice. Ma ubit brašno u njima. Kakva S.Irska baa
dragonBH
tooo brate, ne moze nam brazil nista... de bolan, vrati se u realnost!
sanel.h
"Evropsko prvenstvo počinje 12. jula i trajat će do 12. jula 2020. godine."
VelezMostar
brat HAHAHAHHHAAAAAAAAAA
epa
pa za jedan dan se sve zavrsava :) pa ni skolski turnir se ne zavrsava za jedan dan....
HAMZA456789
Niste ni vi nista posebno!!!
Chupy
A nismo vala ni mi.
HAMZA456789
Al mozemo ih dobiti
Keno
A mogu oni i nas :D
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.