Pjanić pratio meč protiv Kazahstana i poslao jasnu poruku saigračima

Oglasio se na Instagramu

Pjanić pratio meč protiv Kazahstana i poslao jasnu poruku saigračima

Endin Čaušević

Bh. reprezentacija danas je u gostima sa 2:0 pobijedila selekciju Kazahstana.

Zmajevi su konačno uspjeli da dođu do pobjede u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, te su u Nur Sultanu zasluženo sa 2:0 pobijedili Kazahstan.

Naš tim je bio itekako oslabljen danas zbog nekoliko povrijeđenih igrača, ali i onih koji nisu dobili vizu za Kazahstan.

No, bh. selekcija odigrala je veoma dobru utakmicu i zasluženo pobijedila, a junak je bio sjajni Smail Prevljak koji je postigao oba gola.

Ovaj meč preko TV ekrana pratio je i Miralem Pjanić koji zbog povrede nije u sastavu za Kazahstan i Ukrajinu. Pjanić je pratio meč protiv Kazahstana i sigurno da može biti zadovoljan s onim što je vidio.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Bh. reprezentativac se nakon drugog gola naše selekcije oglasio i na Instagramu gdje je kratko poručio: "Bravo momci".

Top Komentari

Baboisback
Idemo sad pokazati muda i Ukrajini
6 0
Pajkan
Samo ti Pjanke odmaraj I oporavljaj makar do decembra.Dobro i tebi a bogami i repci.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi