Zenica je početkom drugog poluvremena zagrmila u jedan glas - "Palestina"

Podrška narodu iz Palestine

Zenica je početkom drugog poluvremena zagrmila u jedan glas - "Palestina"

Midhat Šljivak

Dok se fudbaleri Bosne i Hercegovine brukaju protiv Portugala u Zenici, navijači su kao i uvijek na vrhunskom nivou i pružaju veliku podršku s tribina. Početkom drugog poluvremena odlučili su pružiti podršku Palestini.

Navijači Bosne i Hercegovine su početkom drugog poluvremena odlučili izraziti veliku podršku narodu Palestine.

Na tribinama Bilinog polja nekoliko je zastava ove zemlje, a zatim je uslijedilo skandiranje svih u jedan glas 'Palestina'...

Tako je utakmica protiv Portugala iskorištena da bi se poslala snažna poruka i izrazio stav navijača Bosne i Hercegovine.

Prethodno su vatreni bh. navijači skandirali protiv ljudi koji sjede u Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine i koji nemaju namjeru da odu s funkcija.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Pogledajte kako su navijači naše selekcije poslali poruku Palestini.

Top Komentari

HamzaVojvoda
Najjadniji stadion u citavoj evropi gde se igraju kvalifikacije ono pravo jadno
3 0
plemic
plastelina, šta je to?
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti