BiH protiv Senegala definitivno u Francuskoj

Prijateljski susret

BiH protiv Senegala definitivno u Francuskoj

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine 27. marta tekuće godine odmjerit će snage sa reprezentacijom Senegala u okviru prijateljske utakmice, a četiri dana prije toga dogovoren je i susret protiv Bugarske.

I, dok se znalo da ćemo protiv Bugarske igrati u Sofiji, za meč protiv Senegala vjerovatna destinacija je bila Francuska, a sada je to i potvrđeno i to od strane afričkih medija.

Meč će definitivno biti održan u Francuskoj, a očekuje se da će ovu informaciju potvrditi i Fudbalski savez BiH koji sutra ima sjednicu Izvršnog odbora.

Podsjetimo, reprezentacija Senegala će na Svjetskom prvenstvu u Rusiji igrati u grupi sa Poljskom, Kolumbijom i Japanom, a BiH će joj sigurno biti dobra prvjera pred nastup na Mundijalu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi