"BiH sa Džekom i Pjanićem nam je najveći izazov"
Nakon dugo vremena imaćemo priliku da igramo sa Italijanima čiji je reprezentativni fudbal proteklih godina u velikom padu

Italijani poštuju Zmajeve

"BiH sa Džekom i Pjanićem nam je najveći izazov"

Midhat Šljivak

Bosna i Hercegovina će nakon dvije decenije ponovo imati šansu da igra proti selekcije Italije.

Azzurri su sa našom selekcijom zajedno u kvalifikacijskoj grupi za Euro 202. godine, a ugledni list Gazzetta dello Sport vidi Zmajeve kao glavnog konkurenta za prvo mjesto.

"Ne možemo se žaliti. Neće biti jednostavno, ali smo barem izbjegli Njemačku, Dansku i Švedsku iz drugog šešira. Reprezentacija BiH će biti najteži rival na Mancinijevom putu. Pjanić i Džeko su pravi izazov"; piše Gazzetta dello Sport.

Također, obratili su pažnju i na Grčku.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Reprezentacija koja bi u našoj grupi mogla napraviti probleme je Grčka. Trenutno su u krizi, ali uvijek su težak protivnik. Tu su još Finska, Armenija i Lihtenštajn i iskreno, neuspjeh u kvalifikacijama bio bi katastrofa", piše u kometaru ovog italijanskog lista.

Top Komentari

DeroVolk
I neće se plasirati. Mi i Grci (mamu im) idemo dalje.
12 15
amkobr
Italijani će gubiti bodove i to je naša prilika
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi