27

Komentari (27)

saju701
Mogu sudije pomoci Borcu ali dzaba kad ce se obrukati u Evropi pa ipak dosad samo Zrinjski opravdava izlazak u Evropu a i Velez nas uvijek lijepo obraduje.
bk123
Za vikend su održane utakmice pionira i kadeta Veleza i Zrinjskog došlo je do incidenta gdje su pojedinci pokušali omesti i napasti roditelje djece Zrinjskog, al odgovorni roditelji Veleza i Zrinjskog su spriječili veći incident, kao i organizator utakmice FK Velez....uglavnom roditelji dva kluba s organizatorima su spriječili veći incident.....Danas se uprava HSK Zrinjski zahvalila organizatoru FK Velez i odgovornim roditeljima FK Velez što su spriječili incident i omogućili nesmetanu gledanje djece....nitko tu po meni ljepu gestu oba kluba nije prenio....znači i novinari žele napraviti od Mostara grad slučaj i sve negativne vijesti odmah po deset puta objavljuju a ovako jednu pozitivnu priču nije nitko , ljepe vijesti izgleda nisu pozeljne
Aleksandar1976
Nagledace te se vi Vice još 5 godina čuvaj te tastaturu neće taj brzo otići
atomskimrav
Vidi sto se tice nekih stvari uradio je vise nego svi predsjednici, travnjaci, reflektori, eto uvodi i super kup, skracenje lige mislim da nece biti los potez. Ali realno navlacenje Borcu je i generalno lose suđenje u ligi to mu se ne moze opravdat. Borac prvak i finalista kupa, posjecenost stadiona 500 ljudi. Mislim da su svi normalni shvatili o cemu se radi. Ko hoce realno da sagleda to je tako. Poz.
Manager
Jos sezona i po je Vico pred. Toliko mu mandat traje
Hanibal
Ovaj tip planski salje sudije Borcu, Zrinjskom i Sarajevu. Naravno, Borcu i Zrinjsko trebaju donijeti bodove, a Sarajevu sto je moguce vise pokrasti. O novcanim kznama da i ne govorimo. Za isti prijestup Sarajevo po pravilu placa dva ili tri puta vise od svih ostalih timova. Meni su samo gori od njega oni idioti s sjevera Koseva koji uporno pale pirotehniku i nabijaju pare mafiji u FS BiH, a izbijaju klubu koji bi za novce moga puno boljih stvari napraviti.
south
Zeljo ima tri a ne dva super kupa
magistar
Vico je odradio terene, reflektore, prenose svih utakmica, a uskoro slijedi skraćenje lige, VAR, i Superkup na vrlo ozbiljnom nivou. Odličan posao radi
zgembo.popuslic
Ako je to cijena da gledamo ovu lakrdiju od sudjenja i guranje Borca onda nije trebo nista radit. Bolje da su ostale livade al da je liga koliko toliko postena
Ss.ba
Zgembo. Ta lakrdija se stalno gledala,ali na oranicama,bez reflektora. Ja sam dovoljno star da se sjecam kad je bila liga domacina. Kad se igralo redovno 3 za 3. Kad su sudije navlacile pojedinim ekipama. Ako cemo realno gledat. Umjesto borca je trebao ispasti Čelik. Ali tad nam je Colina sudio cini mi se? :) Sudjenje je uvjek bilo rak rana,ali sto se tice ulaganja u savezu. Vico je itekako uradio dobrih stvari.
Joe17
Mozemo ll nekaf biti i zadovoljni i da kazemo bravo, a ne sve i svakog da pljujemo..
JuventinoBK
Bravo vico svaka čast
zgembo.popuslic
Bilo je vazda guranja, to se slazem al nikad ovako ofirnog i tokom cijelog prvenstva i evo zadnje 3-4 godine konstantno jedan klub se gura. Prije je to bilo kad se lomi prvenstvo pa se neko pogura u jednoj ili dvije utakmice al sad Borac ako ne svaku onda svaku drugu utakmicu pobijedi uz pomoc sudija.
Manager
Sve nabrojano bi bilo odradjeno da je predsjednik bio i bilo ko drugi. Zapravo Vico nije mogao sprijeciti da se uradi sve to navedeno. Terene nije odradio nikakav Vico cak ni F/NSBiH nego su tereni donacija UEFA-e. I bili bi svakako uradjeni bez obzira na to ko je predsjednik kao i ostale stvari.
Dado80
I odigrat ce se pred 14 gledalaca
Make075
Ovo je totalna glupost, **** te pare više, fudbal se igra zbog navijača.
Ss.ba
A kojih navijaca? Posjecenost na utakmicama Wwin lige je 2000 prosjek. Nek uzmu pare ako mogu,a ti navijaci nek se dokazu i kad se igra protiv Posusja,Sloge,Igmana i ostalih ekipa.
rabodimis
A da prvo saznamo kakav je ugovor ovaj lopov potpisao sa Arenom ?? To ne smijete ni spomenut ? XD Mozemo samo sa strahom gledat sta ovo djubre radi.. nista dobro od ovog fasiste i kriminalca mi ne mozemo ocekivat..
pjanke.sa
Ama najgori su ovi portali sto izdizu lika koji ne priznaje drzavu a uzima pare od nje. Bojkotovat ih treba. Kad im niko ne klikne, svi izbrisemo aplikacije, i eto fino nek im Vico fasista placa
DelPiero
sta kazu, hoce li bit pun stadion? :)
bk123
Neee al za naše uvjete puni dzepovi
Taceoni
Jok igrace sam sa sobom A i B ekipa?
sinbosanski11
Sta ako i kup i ligu osvoji isti klub
TarpiTarpi
drugi po tabeli igra super kup onda
DelPiero
zar nije finalista kupa
DamirT
To je bilo prije da finalista igra. Sada drugi igra ako isti tim uzme i prvenstvo i kup.
south
Automatski mu se dodjeljuje i super kup
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.