Bh. reprezentativci odradili trening, sutra vjeruju da uz podršku s tribina mogu do pobjede
Ni izuzetno jaka kiša nije pokvarila raspoloženje u bh. taboru

Ni jaka kiša nije pokvarila raspoloženje u našem taboru

Bh. reprezentativci odradili trening, sutra vjeruju da uz podršku s tribina mogu do pobjede

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Nogometna reprezentacija BiH večeras je u Trening centru u Zenici odradila zvanični trening pred sutrašnji meč protiv selekcije Portugala. Po veoma jakoj kiši izabranici Save Miloševića bili su izuzetno raspoloženi na treningu, te se nadaju, kako su na press konferenciji i kazali naš selektor i kapiten Edin Džeko da sutra pokušaju iznenaditi favorizovani Portugal.

Svi igrači su spremni za sutrašnji duel i nadaju se da uz veliku podršku s tribina Bilinog polja možemo do pobjede s kojom bi ostali u igri za odlazak na Evropsko prvenstvo. Svjesni su u našem taboru da igraju protiv jedne od najboljih ekipa u Evropi, ali bez obzira na sve sutra će dati posljednji atom snage za pozitivan rezultat.

Bez obzira ko bude nastupio Portugal je u sutrašnjoj utakmici favorit, ali sigurno da će i BiH nastojati da iznenadi goste, koji su se već plasirali na Evropsko prvenstvo.

Treba istaći da je u posljednjem meču BiH i Portugala u Zenici rezultat glasio 0:0, a i na tom meču prije 12 godina nastupio je Cristiano Ronaldo, koji je tada zaustavljen od strane igrača BiH.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Vidjet ćemo sutra kakav će rezultat biti na kraju, ali se sigurno očekuje spektakl na ispunjenom Bilinom polju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi