8

Komentari (8)

bhodzic
Za dobru taktičku igru do 85.minute zaslužan je trener, ali isto tako za lošu taktičku igru od 86.do 89.minute je kriv. Pa logično je bilo da igraš bunker zadnjih 15min uz pokušaje kontri.
Alenizmostara
Savo im valja, a Barba ne valja ?! Pišaj reprezentaciju
Ss.ba
Ko je rekao da Barba ne valja? Barbarez je odlican igrac,predobar covjek. Veliki patriota. Ali nije nikad bio trener/selektor. Da li valja Savo? Dobar je covjek. A vrijeme ce pokazati kakav je selektor.
TurgutBayraktar
Barba treba da vodo nekoliko klubova prvo ne moze ofmah u tepku
Alenizmostara
Savo je inače renomirani trener ?? Ma hajte molim vas... I ja bi isto ovako mogao voditi reprezentaciju, izponižavali nas kad su god stigli. Mogli smo i sa Barbom da cekamo uspjeh, bar bi ga je lijepo bilo vidjeti na klupi reprezentacije.
Drakula
Slazem se alene,bolje bi vodio repku i srcanije nego pola majmuna sto je bilo ili od Save. Ali mi smo narod takav odlazak na utakmicu se daje podrska i savezu i cetniku Savi.
Mel_Glupsonn
Tako nam i treba kad na poČetniiiiici vode repku ..
Drakula
BRAVO UKRAJINA!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.