10

Komentari (10)

BlueBoys
Nismo mi za sesira, mi smo za partizanske kapice.
Arnel925
Kakve smo mi sreće nas ce strefiti u grupi Njemačka, Poljska i Norveška odma se možemo poselamiti
user1597849779
Znaci k**čina
zajid08
Uglavnom, lose nam se pise. Ali bolje mozda ovako krenuti ispocetka, kao autsajder.
Eno30
A i navijanje je smjesno neamo himne sa tekstom onda kad pojde se navijati bosna je champion to mi je najsmjesnie
karlhajncbrazzzo
Tekst postoji: “ Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem. od mora do Save od Drine do Une. Jedna si, jedina, moja domovina. Jedna si jedina Bosna i Hercegovina.”
SeoRusilac
Pilići kakvi zmajevi. Zmajevima su se mogli nazvati igrači iz generacije Misimović, Salihović,Ibišević... Odvratan mi je postao ovaj nadimak zmajevi.
fantasma
libo nas tuki, realno.
Opijum
Svjetsko prvenstvo mozemo zaboraviti a evropsko je moguce i mislim da ce za cetiri godine i biti.
BiH_Suomi
Sad smolosi skroz i bas kao sto kazes treba nekoliko godina da mozda opet budu neki igraci,sad nema sanse. Sad me strah i kad budemo igrali protiv ekipa kao san marno i lihtenstajn . Smjena dosla a nema igraca da zamijeni ove sto su svoje odradili
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti