BiH ispala iz trećeg šešira!

Teška situacija

BiH ispala iz trećeg šešira!

Edmir Škorić

Zahvaljujući porazima u novembru, reprezentacija BiH dočekat će žrijeb kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u četvrtom šeširu.

Zmajevi su poraženi od Nizozemske i Italije u Ligi nacija, ali i od Irana u prijateljskom meču, što je bilo u konačnici kobno jer smo se iz trećeg prebacili u četvrti šešir.

Finska i Grčka su završile ispred Zmajeva i ove dvije selekcije dobile su priliku da možda dobiju nešto lakše rivale u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

Pored BiH u 4. šeširu su Slovenija, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Albanija, Bugarska, Bjelorusija, Izrael, Gruzija i Luksemburg. Dakle, to su selekcije s kojima definitivno ne može biti u grupi.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Žrijeb će biti održan 7. decembra i nadati se da ćemo i u onako teškoj situaciji barem donekle izvući "laganu" grupu.



Top Komentari

Matic
Vratite nam naseg komsiju i najboljeg svih vremena, gospodina Safeta Saju Susica!
10 8
starigrad
To Mariću legendo. Volio ga ko ili ne volio s njim smo otišli na Svjetsko
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi