Treba li mu vjerovati? Bajević "sukob" s Misimovićem prokomentarisao u nekoliko riječi

Komentar selektora u odlasku

Treba li mu vjerovati? Bajević "sukob" s Misimovićem prokomentarisao u nekoliko riječi

A. Čaušević

Poput bombe je odjeknula informacija da je došlo do sukoba Dušana Bajevića, selektora u odlasku te Zvjezdana Misimovića, v.d. tehničkog direktora reprezentacije BiH. 

Na press konferenciji poslije utakmice BiH - Italija svoj komentar o tom događaju dao je i Bajević.

"Ništa se nije desilo, razgovarali smo samo...", kratki je Bajevićev komentar, nakon čega je press konferencija otišla u drugom smjeru.

Podsjećanja radi, navodno je došlo do sukoba u kampu naše reprezentacije, a direktni povod za nemile i neprimjerene scene bio intervju koji je noć ranije dao Misimović.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Navodno je Bajeviću "pukao film" jer se Misimović u intervjuu pokušao "oprati" od svih dešavanja vezanih za reprezentaciju. 

Top Komentari

Nedim.
Prosla su vremena kad smo imali 6-7 zvijezda u timu.Dosli je vrijeme da se krene ponovo ispocetka,da ovi momci se trude i rade,potrebno je dosta vremena da se vratimo na onaj nivo gdje smo bili.
19 0
Matic
Ne vjerujem vRApcikom magaretu ali nije ni Misketovo maslo za ramazana.
12 19

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi