Bihać kao nekad: Pod Borićima se tražila karta više

Više od 5.000 navijača ispratilo derbi 3. kola

Bihać kao nekad: Pod Borićima se tražila karta više

Samir Mlaćo

U velikom derbiju trećeg kola Prve lige FBiH Jedinstvo je danas na svom terenu poraženo od mostarskog Veleža sa 3:1.

Mostarci su slavili u susretu koji je u svakom pogledu opravdao očekivanja, a uživala je i publika koja je pored četiri pogotka vidjela kvalitetan nogomet te dosta uzbuđenja.

Prema zvaničnom izvještaju delegata Pod borićima je bilo 5.500 gledalaca, što jasno govori da se nogomet vratio u Bihać na velika vrata.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Bišćani su položili ispit, a ovaj meč pratila i grupa navijača Veleža. Sve je proteklo u fer i korektnoj atmosferi, što je također za svaku pohvalu.

Slike prepunih tribina stadiona u Bihaću mogu da raduju sve ljubitelje nogometa u Bosni i Hercegovini, a nadamo se da će tako biti i u narednim utakmicama.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Asterix
Prelijepa atmosfera i Velez i Jedinstvo ce se boriti za ulazak u PL steta jedan ce da otpadne.
48 0
damir bosnjak
mostar u srcu velez do groba
20 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi