Bijes navijača Arsenala zbog Emeryja ne prestaje: Pričat ću unucima o tom drakuli...
Emery je na tankom ledu već neko vrijeme

Španac je i dalje na meti navijača londonskog kluba

Bijes navijača Arsenala zbog Emeryja ne prestaje: Pričat ću unucima o tom drakuli...

S. Pašalić

Arsenal je danas ponovo razočarao svoje navijače nakon što je odigrao 2:2 protiv Southamptona.

Topnici su bili bez pobjede u posljednje četiri utakmice u Premier ligi, pa je pobjeda protiv Southamptona bila imperativ, ali na kraju nisu uspjeli slaviti i čak su i do boda uspjeli stići sa jako puno sreće.

Gosti su vodili sa 2:1 i imalu nekoliko stopostotnih prilika da riješe sve dileme oko pobjednika, ali su bili neprecizni.

Na kraju im se to osvetilo kada je Lacazette u 96. minuti pogodio za 2:2, a sa ovim rezultatom nisu bili sretni ni jedni ni drugi s obzirom na cijelu situaciju.

Navijači Arsenala su nakon završetka meča na društvenim mrežama uz dosta bijesa pisali o Emeryju i "pljuvali" po njegovim trenerskim kvalitetama i znanju te su nastavili kampanju u kojoj žele da Španac napusti londonski klub, a mnogi su napisali da je Lacazette ustvari napravio lošu stvar kada je postigao gol, jer će zbog njega Emery i dalje ostati na klupi Arsenala.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi