Bijesni gazda Lazija traži odgovore

Nisu isključene ni sankcije

Bijesni gazda Lazija traži odgovore

Predsjednik Lazija Claudio Lotito je navodno danas došao u trening centar svog kluba i tražio objašnjenje za neočekivanu krizu u koju je upao tim.

Il Messaggero tvrdi da je gazda Lazija došao u centar kako bi se prvo sastao sa trojicom ljudi zaduženih za ekipu - trenerom Inzaghijem, sportskim direktorom Tareom i tim menadžerom Angelom Peruzzijem.

Navodno ih Lotito svu trojicu drži odgovornima za sve što se dešava sa ekipom. Međutim, Lotito tek planira nove sastanke kako bi dobio odgovore zbog čega je ekipa odjednom zapala u takvu krizu.

Tako prvi čovjek rimskog kluba uskoro planira sastanke i sa članovima medicinskog tima, ali i sa fudbalerima.

IL Messaggero ne isključio ni mogućnost da će Lotito poduzeti ozbiljne "kaznene mjere" nakon velikog pada i praktički ispadanja iz utrke za titulu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, očekivalo se da će nastavak sezone Serije A donijeti utrku Lazija sa Juventusom sa titulu, međutim, rimski klub je uspio sa jednog boda zaostatka pasti na čak osam bodova minusa u odnosu na Staru damu.

Lazio je uspio vezati tri poraza u posljednja tri kola Serije A, a proteklih dana su se pojavile špekulacije i o žestokom sukobu fudbalera Acerbija sa šefom medicinskog tima Pulcinijem kojeg navodno smatra odgovornim za velike probleme igrača sa povredama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi