Haos u svlačionici Lazija

Nakon poraza od Sassuola

Haos u svlačionici Lazija

E. Škorić
Teme:

Nakon neočekivanog domaćeg poraza od Sassuola (2:1), igrači Lazija imali su žestoke obračune u svlačionici.

Lazio je bio samo bod od lidera Juventusa prije nekoliko kola, no u posljednje vrijeme to više nije onaj tim kojem smo se divili i kojeg smo smatrali konkurentnim Staroj dami u borbi za Scudetto.

Sada je već jasno da Lazio neće biti prvak, makar to teoretski još mogu napraviti, a nakon poraza od Sassuola u svlačionici Lazija bilo je incidentno stanje.

Francesco Acerbi bio je u prvom planu, pošto se žestoko obračunavao sa glavnim doktorom Ivom Pulcinijem i sa nekoliko članova osoblja, a povremeno su se u raspravu, koja je umalo završila fizičkim obračunima, ubacivali i neki drugi nogometaši rimskog tima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bio je Acerbi bijesan zbog silnih povreda koje su zadesile igrače Lazija posljednjih dana, ali na kraju se sve smirilo u svlačionici Olimpica, s tim da je jasno da nebesko-plavi više nemaju to zajedništvo koje ih je krasilo tokom cijele sezone.

Juventus večeras igra protiv Atalante u Torinu i ukoliko pobijedi, imat će 10 bodova prednosti na šest kola do kraja, što izleda zaista kao gotova stvar. 

Top Komentari

Penderinos
Stvarno ne znam koji im je kurrac, eno iuve opet gubi od atalante, znaci da je Lazio dobio ove dvije posljednje lake utakmice bio BI prvi
1 3
Zulfikar
Atalanta igra najljepsi fudbal u Italiji...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi