Bijesni navijači: "Ovako se ponaša čovjek koji je donedavno bio kapiten Arsenala?"

Xhaka izazvao bijes

Bijesni navijači: "Ovako se ponaša čovjek koji je donedavno bio kapiten Arsenala?"

E. Škorić

Granit Xhaka je odavno izgubio povjerenje Arsenalovih navijača, ali ne prestaje da ih nervira.

Xhaki je ranije oduzeta kapitenska traka jer je prilikom jednog izlaska iz igre ušao u verbalni obračun s navijačima. Izgubio je poštovanje i povjerenje Emiratesa, ali i dalje je član Arsenala, mada se špekuliše da bi već u januaru trebao da napusti klub.

Xhaka je očito i sam digao ruke od Arsenala, pa je sinoć nakon domaćeg poraza od Eintrachta, dok su mnogi njegovi saigrači tugovali, odlučio da ne skida osmijeh s lica. Prilazio je nekim svojim poznanicima iz redova Eintrachta cijelo vrijeme ne skidavši osmijeh.

Naravno, time je dodatno izazvao bijes navijača Arsenala, koji su komentarisali da više nema smisla da ostaje u Arsenalu.

No, samom igrom Granita Xhake je trener Unai Emery zadovoljan, pa je izjavio sljedeće:

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Xhaka je želio da nastavi da igra. Danas je njegov učinak bio dobar i pomogao je ekipi. Pozitivan sam, ali realno smo izgubili od dobrog rivala", poručio je Emery.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi