Navijačima Frankfurta zabranjen ulazak na Emirates, ali su našli način da bodre svoj tim

Oduševili sve

Navijačima Frankfurta zabranjen ulazak na Emirates, ali su našli način da bodre svoj tim

E. Čaušević

Fudbaleri Arsenala igraju trenutno na svom terenu protiv Frankfurta meč 5. kola grupne faze Evropske lige.

Arsenal je u prvoj minuti sudijske nadoknade prvog poluvremena uspio da dođe do prednosti kada je mrežu gostiju zatresao Aubameyang. Ipak, na početku drugog poluvremena Frankfurt je poravnao na 1:1 golom Kamade.

No, ono što je večeras u centru pažnje jeste loša posjeta na Emiratesu. Navijači Arsenala zbog loših rezultata nisu željeli da bodre svoj tim protiv Frankfurta, dok gostujući navijači nisu imali dozvolu da uđu na stadion.

Navijačima Frankfurta je zabranjeno da večeras bodre svoj tim na Emiratesu zbog suspenzije, ali su oni i pored toga odlučili da doputuju u London.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Velika grupa navijača njemačkog kluba nalazi se ispred stadiona Arsenala i pjesmom bodri svoj tim. Oni su dočekali igrače Frankfurta i dali ima veliku podršku pred početak utakmice čime su oduševili mnoge.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi