Bilbija ostaje u bolnici sedam dana, propušta naredna dva meča
Sigurno da će Nemanja Bilbija nedostajati Plemićima u narednom periodu.

Plemići bez najboljeg strijelca

Bilbija ostaje u bolnici sedam dana, propušta naredna dva meča

S. Mlaćo

U derbiju Zrinjskog i Sarajeva (2:2) u subotu povredu bubrega zadobio je Nemanja Bilbija.

Bilbija je nakon meča završio u bolnici, te je i dalje po nadzorom doktora na Klinici na urologiju SKB-a Mostar.

“Bilbija je zadržan radi praćenja i daljnjih pretraga te kako bi imao potpunu liječničku skrb. U bolnici će ostati sedam dana, nakon čega se očekuje da oporavak nastavi na kućnom liječenju. S obzirom na činjenicu da prvi dio sezone završava za manje od dvadeset dana, jasno je da Nemanje neće konkurirati za posljednje dvije utakmice jeseni”, potvrđeno je iz Zdravstvene službe HŠK Zrinjski.

Bilbija je u dosadašnjem dijelu sezone postigao 14 pogodaka, dva više od Sulejmana Krpića (FK Željezničar).

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

muhamed.sijercic
Svakako će nedostajati ,,plemićima..ako bude trebalo zabiti iz nepostojećeg penala.Ali pošto mi nismo ,,cigani,,,želimo mu brz oporavak i povratak na zelene terene, ne bi li zabio još koji neregularan go.
29 30
amarosim
jebemo ti tamaru kurvetinu
14 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi