"Trojicu igrača smo prodali za milion eura, to ne može ni Zrinjski, pričali smo i sa Dudićem"
Ilić je otkrio i da li će doći do promjene na klupi tima iz Krupe na Vrbasu

Prvi čovjek Krupe prokomentarisao je i moguću promjenu na trenerskoj klupi

"Trojicu igrača smo prodali za milion eura, to ne može ni Zrinjski, pričali smo i sa Dudićem"

S. Mlaćo

Najneprijatnije iznenađenje prvenstva u Premijer ligi svakako je FK Krupa. Tim iz Krupe na Vrbasu ima samo dvije pobjede i 12 bodova na svom kontu, te zauzima posljednje mjesto na tabeli.

U derbiju začelja Krupa je jučer poražena od GOŠK-a 1:0, te je jasno da će voditi grčevitu borbu za opstanak. Prvi čovjek Krupe Dragomir Buco Ilić otvoreno govori o problemima, te otkriva da li će fenjeraš uskoro dobiti novog šefa struke.

"Razmišljamo o svemu. U Bileći u srijedu igramo meč Kup-a, pa smo sada skoncentrisani na to. Kada su treneri u pitanju, vidjet ćemo. U medijima se pojavilo ime Borisa Pavića, ali on nije jedini kandidat. Imamo mu i Stojnića, pričao sam i se Feđom Dudićem, pa ćemo vidjeti. I oni su realne opcije, a Pavić je naš prijatelj, naišao je nedavno i gledao naš meč protiv Slobode. Bio je i jučer u Gabeli, mada on prati sve, takav mu je posao", priča Ilić za SportSport.ba.

I pored teške situacije vjeruje u opstanak u ligi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Vjerujem da to možemo ostvariti. Moramo napraviti dobar prelazni rok, a moram opet istaći da smo mi imali tu sreću da smo prodali trojicu igrača i zaradili milion eura. Kažem sreću, jer vidite npr. Zrinjski je prvak tri godine, a ne uspije to ni blizu. Sada je teško naći ta 3-4 igrača prema naprijed kao što smo imali mi. Liga je u 'pet deka', mi ne igramo loše, ali smo psihički pali", jasan je Ilić.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

19211921
sve ok, samo ne kontam zasto nasi klubovi od tih milion eura sto zarade na igracima ne uloze barem 300.000 da dovedu neko spacno pojacanje pa ga preprodaju dalje i tako razvijaju i ekonomski a i sportski svoj klub
16 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi