Bilbija: Zrinjski nije favorit u Vrapčićima
FOTO: A. Čaušević

Najava mostarskog derbija

Bilbija: Zrinjski nije favorit u Vrapčićima

H. Zilić

Derbi između Veleža i Zrinjskog koji je na rasporedu sutra, najavio je i Nemanja Bilbija, najbolji fudbaler Zrinjskog.

Bilbija je na početku istakao sjajnu atmosferu u timu.

"Slažem se sa trenerom sa navedenim i ne bih puno dodao. Atmosfera je u ekipi odlična i spremno dočekujemo sutrašnju utkamicu, koja neće biti kao prošla. Moramo se spremiti i na trenutke da se branimo", rekao je Bilbija, a zatim prokomentarisao svoju formu:

"Trudim se iz treninga u trening pa ćemo vidjeti sutra šta će biti."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Napadač Plemića je naglasio da Zrinjski sutra nije favorit.

"Zrinjski nije favorit u Vrapčićima, ali imamo šanse. Imamo dobre rezultate, atmosferu, pa ćemo vidjeti šta će biti. Idemo na pobjedu, igrat ćemo u tom pravcu."

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Trebao bi ovo Zrinjski glat dobiti.
1 5
Deepy
U pravu je, Velež je favorit jer igra doma, ali je Zrinjski bolja ekipa, tako da se ne može reći ko je favorit. Sva tri znaka moguća, iako mislim da je nereješen rezultat najrealniji.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi