Bilbija se oglasio na Instagramu: "Radujem se novim izazovima"

Napustio Gangwon

Bilbija se oglasio na Instagramu: "Radujem se novim izazovima"

E. Čaušević

Nemanja Bilbija početkom ove godine napustio je Zrinjski i odlučio je karijeru nastaviti u Južnoj Koreji.

Bilbija je u januaru ove godine potpisao za Gangwon ugovor do kraja ove godine s opcijom da isti produži na još dvije sezone. Međutim, ovaj 29-godišnji napadač se nije naigrao u Južnoj Koreji.

U dresu Gangwona Bilbija je odigrao svega devet utakmica i postigao je tri gola. Već sada je jasno da od ostanka u Južnoj Koreji nema ništa, te da će se on najvjerovatnije vratiti u Premijer ligu BiH.

Bilbija se sinoć oglasio na Instagramu i oprostio se od južnokorejskog kluba. Na ovaj način bh. napadač je potvrdio špekulacije da će karijeru nastaviti u dresu nekog drugog kluba.

"Vrijeme je da se ide kući, hvala na svemu Gangwon. Ovo je bilo novo iskustvo i novi način života. Radujem se novim izazovima", poručio je Bilbija.

Bilbija je karijeru počeu u Borcu iz Banjaluke, a još je igrao za Vojvodinu, Sarajevo, Split i Zrinjski.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Top Komentari

DylanDog
Dođi kući da zajedno osvojimo titulu!
1 2
Syr
Mogao bi on u Velez?! :)
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi