Bilbija se sinoć povrijedio, danas na pregledima

Ofanzivac Zrinjskog

Bilbija se sinoć povrijedio, danas na pregledima

Jedan od najboljih nogometaša Zrinjskog Nemanja Bilbija povrijedio se sinoć u utakmici protiv Radnika iz Bijeljine na stadionu Pod Bijelim brijegom. 

On je zbog povrede napustio igru u 69. minuti, a zamijenio ga je Josip Ćorluka.

Kod ofanzivca Plemića je u pitanju povreda lista. Zbog nje će danas biti na detaljnim pregledima poslije čega će biti poznato koliko je povreda ozbiljna i da li će biti eventualnog odsustva s terena.

Zrinjski u narednom kolu igra protiv Borca u gostima, a odsustvo Bilbije sigurno bi bio težak udarac za Mladena Žižovića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Plemići su sinoć odigrali samo 0:0 protiv Radnika, a upravo je Bilbija bio jedan od najopasnijih pred golom gostiju.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Realist
Sretno Nemanja i vrati nam se sto brze jer ovi ostali nemaju pojma
0 1
EdwinPol
Nece protiv Borca da igra. Slicne stvari radio dok je igrao za FKS
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi