Bild: Nakon Luke Jovića, i Ante Rebić se seli u Madrid
Rebić je 2017. godine stigao na posudbu u Eintracht Frankfurt, a 2018. godine ga je ovaj klub otkupio za 2 miliona eura

Eintracht bi mogao zaraditi 100 miliona eura na dvojici svojih igrača

Bild: Nakon Luke Jovića, i Ante Rebić se seli u Madrid

S. Pašalić

Eintracht Frankfurt je za 60 miliona eura prodao Luku Jovića Real Madridu, a sada bi još jedan igrač ovog kluba mogao završiti u španskoj prijestolnici.

Naime, njemački Bild prenosi da bi Ante Rebić također mogao završiti u Madridu, ali u Atleticu koji traži zamjenu za Antoinea Griezmanna.

Rebić je ove sezone odigrao 38 utakmica u svim takmičenjima te je postigao 10 golova za Eintracht, a navodno će ovaj klub za njega tražiti 40 miliona eura. Ukoliko se to desi Eintracht Frankfurt će za dva igrača dobiti 100 miliona eura.

Bild naglašava da bi se Rebić odlično uklopio u sistem igre Diega Simeonea koji se bazira na kontranapadima, a izvjesno je da će Eintracht teško zadržati hrvatskog reprezentativca za kojeg je interes pokazao i milanski Inter.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Top Komentari

makke07
Promašaj veliki,napadac dao 6 golova tokom citave sezone,al zato menadzeri su im vrh.
5 3
Keno
Rebic je klasa to je pokazao na svjetskom, nema bas kvaliteta za Real ali bi sigurno trebao bolje od frankfurta
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi