Edinson Cavani otvoren za dogovor, Atletico Madrid dobija veliko pojačanje?
Edinson Cavani je 2013. godine stigao iz Napolija u PSG za 64.5 miliona eura

Urugvajac je meta broj jedan španskog kluba

Edinson Cavani otvoren za dogovor, Atletico Madrid dobija veliko pojačanje?

S. Pašalić

Edinson Cavani ima ugovor sa PSG-om još godinu dana, ali bi već ovog ljeta napustiti redove francuskog prvaka.

Cavani je proveo šest sezona u PSG-u te je postigao 193 gola, a ovog ljeta on je meta proj jedan Atletico Madrida.

Antoine Griezmann je potvrdio svoj odlazak iz kluba, a također se pisalo i o odlasku Diega Coste ovog ljeta.

Prošlog mjeseca El Mundo Deportivo je pisao o tome da bi se Cavani definitivno mogao pridružiti Atleticu ukoliko Costa napusti klub, a neke informacije su govorile da bi mogao završiti i u Kini.

Španaa je odbio trenirati sa svojim saigračima iz Atletico Madrida tokom jednog treninga u aprilu, nakon što je klub otvorio slučaj u vezi crvenog kartona koji je Costa dobio u Barceloni.

Costa je zbog kazne koju je dobio nakon crvenog kartona propustio posljednjih osam mečeva sezone što je dovelo do nagađanja da je odigrao svoju posljednju utakmicu za klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi