Bild: Spahić mora birati između dvije opcije
Foto: EPA

U potrazi za novim timom

Bild: Spahić mora birati između dvije opcije

  Renomirani njemački časopis Bild istražio je opcije koje ima Emir Spahić nakon raskida sa HSV-om. 

Bh. reprezentativac je početkom godine dobio otkaz u HSV-u i slobodan je u potrazi da pronađe novi klub. U medijima se pominjala mogućnost da krene stopama Sejada Salihovića i zaigra za St. Gallen, međutim Bild tvrdi da to nije jedina ponuda za 36-godišnjeg defanzivca. 

Spahić se, kako se navodi, nakon razilaženja sa HSV-om nalazi u rodnom Dubrovniku i nije isključeno da svoju karijeru nastavi u Hrvatskoj, a također postoji zainteresovanost iz Kine. 

"Emir mora odlučiti da li će odabrati veliki novac ili opciju u kojoj ostaje blizu porodice", tvrdi Bild. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjetimo, Spahić je pored HSV-a u svojoj karijeri, između ostalog, još igrao za Bayer, Sevillu, Anzhi, Montpellier, Lokomotiv, Torpedo, Shinnik, Zagreb... 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi