HSV objavio da je postignut dogovor sa Spahićem

Pronađeno rješenje na obostrano zadovoljstvo

HSV objavio da je postignut dogovor sa Spahićem

Edmir Škorić

HSV je putem službenih internet stranica objavio kako je postignut dogovor sa  Emirom Spahićem.

Bivši kapiten bh. reprezentacije je otpušten u HSV-u početkom godine, ali je tražio svoja prava putem suda, smatravši da je oštećen u ovom slučaju.

Iz HSV-a su ipak odlučili da pronađu zajednički jezik sa iskusnim stoperom i sada je potvrđeno da je sve dogovoreno.  Potvrdio je to predsjednik HSV-a Heribert Bruchhagen, koji je kazao da je pronađeno rješenje koje će zadovoljiti obje strane.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Spahić je za HSV igrao na 38 mečeva, a ugovor za ovaj klub veže ga do ljeta. Međutim, nije poznato kakvo je rješenje postignuto i gdje će Spahić igrati u drugom dijelu sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi