Bild: U Bayernu su već saopštili Perišiću tužnu odluku

Vraća se u Inter

Bild: U Bayernu su već saopštili Perišiću tužnu odluku

E. Čaušević

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić ljetos je napustio Inter i otišao je u Bayern na posudbu.

Mnogi su bili iznenađeni što su Bavarci odlučili angažovati Perišića kojeg je Antonio Conte otpisao u Interu. No, Bayern je doveo Hrvata na posudbu do kraja sezone i čini se da se on duže od toga neće zadržati u ovom timu.

Ugledni BIld objavio je danas da su čelnici Bayerna već sada odlučili da neće otkupiti Perišićev ugovor od Intera, te da će se on na kraju ove sezone vratiti na Meazzu.

Oni su već saopštili Perišiću svoju odluku, a hrvatski reprezentativac sigurno će do kraja sezone dati sve od sebe da igra što bolje kako bi na ljeto lakše pronašao novi klub jer će ga Inter sigurno staviti na transfer listu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Dolazak Perišića na posudbu koštao je Bayern pet miliona eura, a ukoliko se nekim čudom predomisle moći će otkupiti njegov ugovor od Intera za dodatnih 20 miliona eura.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sanska_Prangija
zahvalan igrac, kao vecina hrvatskih igraca. treba biti realan, ljudi su borbeni i uvijek sve daju od sebe.. ja bih ga ostavio u bayernu da se ja pitam..
2 5
Jupp
Steta, momak pruza solidne partije, pouzdan.. sve i da se realizuje Sane, ne vidim sta je problem da bude rezerva..
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi