8

Komentari (8)

Krivaja Zavidovići
Bajern će dovesti jedno mlađe krilo (Sanea ili Sanča), a u sastavu imaju Gnabrija, Komana, a u prvi tim se probija i mladi Alfonso Dejvis tako da za Perišića, objektivno gledano, nema mjesta. Takođe, Bajern najvjerovatnije neće otkupiti ni Kutinja nego će pokušati dovesti Haverca iz Leverkuzena...
Jupp
Steta, momak pruza solidne partije, pouzdan.. sve i da se realizuje Sane, ne vidim sta je problem da bude rezerva..
pero98
Onda je mogao ostat u Interu da je htio sjedit na klupi ili tribini. Svakom igracu je bitno igrati.
Jupp
Pa obzirom da je Bayenu na “meti” Sane, tesko je povjerovati da Perisic ce Perisic dobiti prednost nad njim.. glupa ti je konstatacija, a bolje je grijati klupu u Bayernu nego u Interu, je li da ??
Sanska_Prangija
perisic sigurno nije dosao da igra svaku tekmu od pocetka..
pero98
Steta. Jako dobar igrac.
Sanska_Prangija
zahvalan igrac, kao vecina hrvatskih igraca. treba biti realan, ljudi su borbeni i uvijek sve daju od sebe.. ja bih ga ostavio u bayernu da se ja pitam..
makelele
Slazem se da su hrvatski, a opcenito svi balkanski nogometasi borbeni i da ostavljaju srce na terenu. Ali Perišić se ne uklapa u sistem Bayerna, a posebno Bayern iduce lheto dovodi novog krilnog igraca, vjerovatno Sane, tako da nema smisla ni za Perisica ni za Bayern da ostane u Minhenu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.