"Bili smo praktično mrtvi, ali sada smo živi i još vjerujem u ovaj tim"

Monchi nakon poraza Rome

"Bili smo praktično mrtvi, ali sada smo živi i još vjerujem u ovaj tim"

E. Škorić
Teme:

Romin sportski direktor Monchi kazao je da je njegov klub bio mrtav kod 5:0, ali da se sada vratila nada.

Roma je gubila 5:0 od Liverpoola, ali u zadnjih desetak minuta su Edin Džeko i Diego Perotti uspjeli da smanje na 5:2 i da Vučicu ostave u igri za finale.

"Teška je situacija. Imali smo puno vjere prije početka meča, ali rezultat n a kraju nije dobar. Mada, bilo je i gore. Deset minuta prije kraja praktično smo bili eliminirani", rekao je Monchi nakon utakmice, pa je dodao:

"Sada imamo priliku. Još uvijek je teško, ali sada moramo da napravimo ono što smo napravili protiv Barcelone".

Roma je u četvrtfinalu od Barcelone prvi susret na Nou Campu izgubila 4:1, ali je u revanšu bilo 3:0.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Još uvijek vjerujem u ovu momčad, iako znam da će biti teško. Liverpool zna da se Roma već izvukla iz ovakve situacije i bit će spreman na sve. Imali smo dobar uvod, prvih 20 minuta, ali onda smo se uplašili onih prilika Manea i odustali smo od igre. Ako to uradite protiv Liverpoola, onda ste gotovi", tvrdi Monchi.

"Bili smo mrtvi, ali sada se vratilo malo života i moramo vjerovati da ćemo ponoviti ono što smo napravili protiv Barce. Mislim da ćemo imati paklene navijače iza nas, 90 minuta na Olimpicu, može svašta da se desi", zaključio je Romin direktor.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gvardiola
Nemoze se jarane nista desiti...
2 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi