Goce Sedloski nakon pobjede na Grbavici

"Bili smo sretniji, trebali smo već u prvom poluvremenu riješiti meč"

M. Šljivak

Široki je sa velika tri boda na Grbavici okončao prvi dio sezone u Premijer ligi BiH.

Tim s Pecare je slavio protiv Željezničara sa 2:3, a zadovoljstvo nakon pobjede je istakao trener gostiju Goce Sedloski.

"Čestitam svim akterima. Bila je ovo dobra utakmica, a mi smo na kraju bili sretniji. Trebali smo u prvom poluvremenu riješiti meč, a zatim smo primili naivne golove. Ipak, smatram da smo zasluženo slavili. Željo je veliki klub i čestitam mojim momcima na tri boda", rekao je Sedloski.

I u Širokom očekuju određena pojačanja na zimskoj pauzi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Rekao sam upravi da nam trebaju dva-tri pojačanja. Biće interesantno na proljeće. Sigurno da ćemo osvježiti ekipu", poručio je Sedloski.

Široki je prvi dio sezone završio sa 30 bodova.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

vanja8
E vala ste imali jakog protivnika,nema ko nije osisao ovu ovcu ,a vi se s njima krpili do zadnje minute,hajde da ste igrali protiv Zvijezde 09 pa da shvatim,ali protiv ovih...
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi