Bili su prvaci, igrali su polufinale Lige prvaka, a sada im navijači bacaju dresove

Nezadovoljni igrama

Bili su prvaci, igrali su polufinale Lige prvaka, a sada im navijači bacaju dresove

Admin Čaušević

Bivšem prvaku Španije i polufinalisti Lige prvaka u posljednje vrijeme ne cvjetaju ruže. Deportivo iz La Corune je jučer izgubio na svom stadionu i plasman u La Ligu doveo u pitanje. 

Na kultnom Riazoru ekipa Rayo Majadahonda je slavila sa 0:2, a domaća publika je svoje igrače ispratila uvredama i zvižducima.

Pablo Mari je skupio hrabrosti i otišao da se pozdravi sa navjernijim navijačima Depora, ali je doživio pravo poniženje.

Centralni defanzivac je skinuo dres i dao ga ultrasima međutim niko od njih ga nije htio uzeti te su ga bacili nazad na teren.

Navijači su saopštenjem poslije utakmice poručili kako od igrača žele da hrabrost i borbenost na terenu tokom svih 90 minuta, a ne dresove poslije utakmice. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti