Bilić o Ibrahimoviću: Ambiciozni smo, ali treba biti realan

West Ham ipak ne dovodi Zlatana

Bilić o Ibrahimoviću: Ambiciozni smo, ali treba biti realan

Edmir Škorić

Hrvatski stručnjak Slaven Bilić nije baš pozitivan kada su u pitanju priče koje povezuju Zlatana Ibrahimovića s njegovim West Hamom.

Bilić smatra da je teško da njegov klub dovede igrača kakav je Ibrahimović. Švedskom reprezentativcu na ljeto ističe ugovor s Parižanima i počelo se špekulisati kako bi karijeru mogao da nastavi na Upton Parku.

"Da, ambiciozni smo i odlučni napredovati, no treba biti realan, nismo još uvijek klub koji može da uzme u obzir igrače poput Ibrahimovića", napisao je Bilić u kolumni za London Evening Standard.

Ibrahimović je ove sezone zabio 30 golova u 35 utakmica, a povezuje ga se i s Manchester Unitedom, te nekim klubovima iz egzotičnih i bogatih država.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bez obzira na to hoće li uspjeti dovesti Ibrahimovića ili ne, Bilić s West Hamom radi veliki posao u Engleskoj, a dokaz za to su mnoge pobjede nad velikanima. Čekićari su u borbi za Evropu i ukoliko uspiju u tome, daleko lakše će doći do igrača kakav je, naprimjer, Zlatan Ibrahimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi