Bilić potvrdio interes West Hama za Nordtveita

West Ham dovodi pojačanje?

Bilić potvrdio interes West Hama za Nordtveita

Čelnici West Hama ozbiljno su zainteresovani da pred narednu sezonu pojačaju tim igračem Borussije iz Monchengladbacha Havardom Nordtveitom.

Ovaj norveški defanzivni veznjak je prošle sedmice odbio novi ugovor koju mu je ponudio njegov sadašnji klub, najavivši da će karijeru nastaviti u Engleskoj.

Da je West Ham jedan od kandidata potvrdio je i menadžer londonskog kluba Slaven Bilić.

"Mnogo timova se interesuje za Nordtveita, a među njima smo i mi. Pažljivo motrimo situaciju i čekamo da vidimo šta će se dešavati s njim u Borussiji", rekao je Hrvat.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Havard Nordtveit je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Haugesund, Arsenal, Salamancu, Lillestrom, Nuremberg i Borussiju, čiji je član od 2011. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi