Bivši igrač Arsenala dogovorio prelazak u West Ham

Stiže bez obeštećenja

Bivši igrač Arsenala dogovorio prelazak u West Ham

Čelnici West Hama već uveliko razmišljaju o narednoj sezoni.

Čekićari pod Bilićevim vodstvom predstavljaju jedno od većih iznenađenja u Premiershipu i trenutno su na petom mjestu, a da ništa manje ambicije nisu ni naredne sezone potvrđuje i dogovoreni dolazak Havarda Nordtveita.

Ovaj 25-godišnji norveški reprezentativac je uspješno okončao pregovore sa West Hamom i na Upton Park će stići u ljetnom prijelaznom roku iz Borussije Moenchengladbach kao slobodan igrač.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nordtveit, koji za Borussiju Moenchengladbach nastupa od 2011. godine, ove sezone je u 31 nastupu u svim takmičenja zabio četiri pogotka. Tokom dosadašnje karijere još je nastupao za Haugesund, Salamancu, Lillestrom, Arsenal (U21) i Nurnberg.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi