Bilića naljutile sudije

Loše suđenje?

Bilića naljutile sudije

Edmir Škorić

Slaven Bilić, Hrvat koji trenira West Ham, nije bio zadovoljan suđenjem na današnjem meču na Old Traffordu.

Podsjećamo, United i West Ham odigrali su 1:1 u meču četvrtfinala FA Kupa, što znači da će morati igrati revanš.

Anthony Martial je spasio Untied poraza u 84. minuti, prethodno je Dimitri Payet pogodio za slavlje Čekićara u 68. minuti.

"Dvije krucijalne odluke suca bile su protiv West Hama u ovoj utakmici. Svi neutralni gledatelji vidjeli su da je start nad Payetom bio za jedanaesterac. Također, prilikom njihovog gola Schweinsteiger je napravio očigledni prekršaj nad Randolphom. Lopta nije bila blizu njega a on je nepropisno spriječio našeg vratara da pokuša odbraniti Martialov udarac", rekao je bijesni Bilić.

O revanšu na Upton Parku, Bilić kaže sljedeće:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Mmoja momčad će u u revanšu biti još više puna samopouzdanja. Mirni smo i koncentrirani na utakmice koje slijede. United je hrabriji na Old Traffordu, gdje je teško igrati u sjajnoj atmosferi i pred 75.000 gledatelja. Na našem terenu bit će to druga priča. Kod kuće se možemo sa svima nositi i očekujem fantastičnu atmosferu", jasan je Bilić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi