"Payet mi počinje djelovati isfrustrirano"

Bivši napadač West Hama tvrdi

"Payet mi počinje djelovati isfrustrirano"

Najbolji igrač West Hama Dimitri Payet se sve češće dovodi u vezu sa odlaskom iz Londona.

Payet je ove sezone jedna od najsvjetlijih tačaka kluba koji igra veoma loše, a forma ekipe je nešto što svakako iritira Francuza, koji na to ipak ne može previše utjecati.

Tako barem smatra bivši napadač West Hama Tony Cottee, koji je u izjavi za Sky Sports otkrio da mu najbolji igrač Čekićara počinje izgledati isfrustrirano.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Vidi se da je nervozan. Izgleda kao igrač koji zna da je svjetska klasa, a ne može to da pokaže u sredini u kojoj igra. Payet je veliki majstor, ali forma njegove ekipe bi ga mogla otjerati iz kluba. Ako se stvari ne promijene i ako West Ham nastavi ovako, Payet bi lako mogao otići", rekao je Cottee.

Dimitri Payet je ove sezone odigrao 18 utakmica u Premier ligi i postigao je dva gola uz sedam asistencija, a njegov West Ham se nalazi tek na 13. mjestu na tabeli Premier lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi