Bilić pred otkazom, u West Ham stiže Mancini?

Mancini pred novim poslom

Bilić pred otkazom, u West Ham stiže Mancini?

Edmir Škorić

Hrvatski stručnjak Slaven Bilić sve je bliže izlaznim vratima West Hama.

West Ham je teško poražen od Manchester Cityja, igre u redovima Čekićara nije ni bilo i čini se kako Bilić nije rješenje za duge staze.

Ukoliko West Ham izgubi od Southamptona, Biliću prijeti otkaz i navodno je već poznat njegov nasljednik, a to je čovjek koji je već osvajao Premier ligu i može da bude itekako uspješan, a trenutno nema klub.

Radio je u Interu prije otkaza, ali da sada ne gubite vrijeme pokušavajući odgonenutni o kome se radi - radi se o Robertu Manciniju. On je radio sjajan posao u Manchester Cityju gdje je igrao i naš Edin Džeko, ima dosta iskustva, poznaje Premier ligu i nekako se djeluje kao logičan potez vlasnika West Hama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mada, poznavajući i određene loše strane ovog italijanskog trenera, može biti mač s dvije oštrice, ali prvo treba vidjeti kako će Bilić odraditi naredne utakmice na klupi West Hama, koji zauzima 11. mjesto na tabeli sa 28 bodova i to nije nešto što čini sretnima navijače ovog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi