Biliću je dosta Engleske: Odbio ponudu iz Premier lige
Foto: EPA

Trebao zamijeniti Pulisa

Biliću je dosta Engleske: Odbio ponudu iz Premier lige

Hrvatski trener Slaven Bilić je početkom novembra napustio klupu West Hama nakon užasnog starta sezone ove londonske ekipe. Ipak, Bilić je očigledno veoma cijenjen na Otoku, pa je na njegovu adresu već stigla nova ponuda iz Premier lige.

Prema pisanjima britanskih medija Slaven Bilić se našao na meti West Bromwich Albiona, kluba koji je prije nekoliko dana optustio trenera Tonyja Pulisa.

Vlasnik West Broma Gouchaun Lai je želio umjesto Pulisa na Hawthorns dovesti upravo Bilića, ali hrvatski stručnjak nije bio zainteresovan za pregovore sa ovim klubom.

Čini se da je Biliću nakon dvije godine provedene na klupi West Hama potreban odmor, pa ostatak godine želi provesti u opuštanju sa porodicom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Osim West Bromwich Albiona za Bilićeve usluge je, navodno, zainteresovana i praška Sparta, a mediji u Češkoj navode da bi pregovori kluba sa hrvatskim stručnjakom uskoro trebali početi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi