Pardew glavni favorit za klupu WBA
Foto: EPA

WBA bez trenera

Pardew glavni favorit za klupu WBA

Engleski stručnjak Alan Pardew nalazi se među kandidatima za klupu West Bromwich Albiona. 

Trenerska pozicija na Hawthornsu je ostala upražnjena nakon što je nedavno nakon poraza od Chelseaja (4:0) smijenjen Tony Pulis, a dok se ne imenuje novi trener, momčad će voditi dosadašnji pomoćnik Gary Megson. 

Ako je vjerovati pisanju engleskih medija, kao glavni kandidat za klupu West Bromwich Albiona ističe se 56-godišnji Alan Pardew, koji je već gotovo godinu dana bez trenerskog angažmana. 

Pardew je tokom cijele trenerske karijere radio u Engleskoj i dosad je vodio Reading, West Ham, Charlton, Southampton, Newcastle i Crystal Palace. Osim njega, u konkurenciji za klupu West Bromwich Albiona još su Martin O'Neill i Sam Allardyce

Potražite više informacija na temu Premier league:

West Bromwich Albion se nakon 12 odigranih kola u Premiershipu nalazi na 18 poziciji sa svega deset bodova na kontu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi