Po prvi put u historiji utakmica Druge lige FBiH pod reflektorima!

Meč se igra u nedjelju

Po prvi put u historiji utakmica Druge lige FBiH pod reflektorima!

A. Čaušević, foto: D. Kurbegović

Po prvi put u historiji Druge lige FBiH grupa Centar jedan meč će biti odigran u noćnom terminu.

Čelik će u nedjelju biti domaćin Mošćanici u okviru 7. kola, a susret na stadionu Bilino polje igrat će se pod svjetošću reflektora.

Bit će to prva domaća utakmica zeničkog velikana u noćnom terminu nakon 568 dana, a u Čeliku se nadaju dobro ispunjenim tribinama.

U Čeliku će susret protiv Mošćanice iskoristiti i za obilježavanje 50 godina od osvajanja svog prvog trofeja i to evropskog kada su 1971. godine u finalu Mitropa cupa pobijedili Austriu Salzburg sa 3:1.

[facebook]https://www.facebook.com/nkcelik.ba/posts/2632653330374480[/facebook]

Inače, nekadašnji premijerligaš nakon šest odigranih kola drži peto mjesto sa 11 bodova, Mošćanica je deseta sa 8 bodova.

Igranje na najmodernijem bh. stadionu pod reflektorima će biti jedno novo iskustvo za veliki broj igrača iz obje ekipe pa je za očekivati jednu lijepu fudbalsku predstavu.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Eh BH jadna li si kad je doslo vrijeme da se divi tome ko ima stadion sa reflektorima, pa u Americi srednje skole imaju nogometna igralista gdje srednjoskolci igraju utakmice pod reflektorima.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi