Jonjić: Dug prema Brekalu je veoma važan za stabilizaciju NK Čelik
FOTO: D. Kurbegović

Press konferencija NK Čelik

Jonjić: Dug prema Brekalu je veoma važan za stabilizaciju NK Čelik

H. Zilić

NK Čelik i Slavko Brekalo postigli su sporazum o isplati dugovanja i zenički klub će bez problema odigrati meč protiv Famosa u okviru Druge lige FBiH, grupa Centar.

Povodom cijele situacije zenički klub je danas održao press konferenciju na kojoj se prisutnim medijima prvi obratio čan Upravnog odbora NK Čelik, Robert Jonjić.

Jonjić je govorio o dugovanjima prema Brekalu i objasnio cijelu situaciju, gdje je naglasio kako je dug prema Brekalu bitan korak prema stabilizaciji Čelik, obzirom da je Brekalo bio jedan od igača sa najvećim potraživanjima.

Press možete pogledati u narednom video prilogu, tačnije šta je sve rekao Jonjić vezano za sučaj Brekalo.

Nakon Jonjića, medijima se obratio i v.d. direktor NK Čelik, Emir Čerim.

Čerim je naglasio još jednom kako uspjeh Čelika, tačnije put prema uspjehu zavisi od gradonačelnika Zenice, a u narednom videu pogledajte također i press gospodina Čerima. 

Riječ je imao i trener zeničkog kluba Pavle Skočibušić koji je govorio o igračkom kadru, ali i kako se trenutna situacija odražava na igrače u klubu.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Čelik je zbog velikih finansijskih problema iz prethodnih godina morao da se vrati u najniži rang takmičenja bh. fudbala, a u prvoj sezoni su odmah uspjeli da se plasiraju u viši rang.

Nakon četiri odigrana kola ove sezone zenički tim je na četvrtom mjestu tabele sa sedam osvojenih bodova.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

redbull
Čelik pokleknuti nece! Fujdi nista nije jasno, odakle pare, a on na sve nacine pokusava sabotirati. Uhljupe jedan doci ces i ti na red, polahko samo, ovo su sve potezi ocajnika. Pored tvoje sabotaze i sto od grada ne das ni marku klubu i podapinjes momcima nogu jos, opet klub pored tekucih svih obaveza vratio od svojih para 180 hiljada duga.
4 0
Samoiskreno
Fudo turčine
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi