3

Komentari (3)

user1702388276
Steta, mislim da je FSBiH ovdje napraviov gresku odabirom Zenice za igranje ove utakmice. Ovo je bila jedinstvena prilika da repka konacno odigra barem jednu tekmu u RS recimo u Banjav Luci. Mislim da bi banjalucka publika napravila takav pritisak na Ukrajince (P.S. слава России) tako da bi se Ukrajinci uglavnom zalili sudiji na uvjete, ali o tom' po tom'. Recimo sve tribine u bojama zastave Republike Srpske s time da se samo obrne zastava (bijela,plava,crvena). I naravno iako su nam i Ukrajinci braca, ali odabrali su pogresnu stranu. Sve u svemu propustena prilika. Zmajevi sretno i nadamo se da veceras Ukrajinci nece proci kao na kao prije par godina na paradi KICA I *****LUKA citaj euro songu !!!
user1676157327
Niko sretniji od nas vjeruj mi...al ko ce vama vjerovati kad redovno zabijate noz u ledja... PS...ako je to jedini nacin da podrzavate drzavnu selekciju onda nema potrebe ni da je podrzavate na taj nacin...sami cemo kao i do sad. A ponavljam ti...niko sretniji od nas da se tekma jednog dana igra u BL
Ss.ba
Sa drzavom nema kalkulacije, ili je volis takvu kakva jeste. Ili je ne volis. Drzava Bosna i Hercegovina. Nikakvi entiteti ne dolaze u obzir.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.