"Bilo bi me strah šutati loptu na gol pored Ronalda u ekipi, on hoće da samo njemu idu lopte"

Agbonlahor kritikovao Portugalca

"Bilo bi me strah šutati loptu na gol pored Ronalda u ekipi, on hoće da samo njemu idu lopte"

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo se ovih dana nalazi na meti kritika zbog svog ponašanja na meču protiv Newcastlea.

Manchester United je prije nekoliko dana na St. James Parku remizirao protiv Newcastlea (1:1), a Crveni đavoli baš nisu oduševili javnost svojom igrom.

Na meti kritika posebno je bio Ronaldo koji je bio nevidljiv na ovoj utakmici, a nakon toga je ljutiti napustio teren i otišao u svlačionicu što je izazvalo još veće nezadovoljstvo engleske javnosti.

Zbog toga se oglasio nekadašnji igrač Aston Ville, Gabriel Agbonlahor, koji je poručio da je itekako iznenađen takvim ponašanjem Ronalda.

"Čini mi se da je Ronaldu samo stalo do njegovih golova. Protiv Newcastlea je bio nervozan i stalno je mahao rukama jer nije bio u nikakvoj šansi na toj utakmici. Nakon meča je otišao ljutito s terena i sigurno da je s takvim ponašanjem nastavio i u svlačionici", rekao je Agbonlahor i dodao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Tako se veliki igrači ne smiju ponašati. Da sam ja Rashford, Greenwood ili Sancho bilo bi me strah pored njega i uputiti udarac na gol. Svaki put kada oni to urade on diže ruke i pokazuje im da su njemu trebali dodati loptu. Atmosfera u svlačionici Uniteda nije dobra i to se ne može tako lako sakriti na terenu. Ne znam zašto su ga doveli ako sve lopte moraju njemu da se dodaju?".

"On je fantastičan igrač sa nevjerovatnom karijerom, ali jasno je da to nije isti igrač kao prije nekoliko godina. United je ove sezone odigrao daleko najbolju utakmicu protiv Chelseaja i to kad je Ronaldo bio na klupi".

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dasler
Priznali to ili ne, čovjek govori istinu. Nije lahko ostalim igračima igrati sa njim, koji možda, imaju i veći potencijal od njega. Ali kada promaše gol on bi počeo stvarati negativnu atmosferu i to je lančana reakcija.
9 1
Mehinaldo
100% on igra za rekorde i realno sve ove nabrojane igrace je pokvario hajde osim sancha on je los i bio ali smijesno je gledati on samo igra da on zabije gol Jeste odlican bio jeste legenda ali ovako bgm mislim da su se za****li
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi