7

Komentari (7)

irnes4
Ceka se sanco da proradi ,fali mu Bellingham
IvanKing
"United je odigrao daleko najbolju utakmicu protiv Chelsea kada je Ronaldo bio na klupi" da vidi se na statistici od 3 šuta(2 u okvir) u 90 minuta protiv Chelsea i 29% posjeda i golom koji da Jorginho nije napravio katastrofalnu grešku nikad ne bi ni došao do prilike, ovaj Abgholahor nema blage veze o čemu priča.
Miskee
Ronaldo jester vrhunski igrac, sve to stoji, ali je sebican.Hoce da sve ide na na njega pa sta bude.Nije to dobro
Mele
Ovo je dosta strucnih komentatora izjavilo. On stalno trazi loptu, drugi su zadnja rupa na svirali , daj meni, da ja zabijem, vi trcite za mene.
Klicko
Siuuuuu daj mu penal
Mehinaldo
100% on igra za rekorde i realno sve ove nabrojane igrace je pokvario hajde osim sancha on je los i bio ali smijesno je gledati on samo igra da on zabije gol Jeste odlican bio jeste legenda ali ovako bgm mislim da su se za****li
Dasler
Priznali to ili ne, čovjek govori istinu. Nije lahko ostalim igračima igrati sa njim, koji možda, imaju i veći potencijal od njega. Ali kada promaše gol on bi počeo stvarati negativnu atmosferu i to je lančana reakcija.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.