Razočarenje u redovima Olimpika

"Bilo nam je teško na poluvremenu..."

S. Mlaćo

Olimpik je danas poražen u Kaknju, te je tim sa Otoke neslavno završio sezonu.

I da su slavili izabranici Dragana Radovića ne bi imali razloga za slavlje, s obzirom da je najveći konkurent Sloga iz Simin Hana slavila 3:1 u Živinicama te izborila plasman u Premijer ligu.

Nakon meča trener Olimpika Dragan Radović dao je svoj komentar za SportSport.ba.

"Ne mogu komentarisati cijelo prvenstvo jer nisam bio tu. Dobro smo odigrali prvo poluvrijeme, ali kada smo čuli rezultat nakon prvog poluvremena u Živinicama teško se bilo podići za nešto više. Mi se okrećemo narednoj sezoni, Rudar je zasluženo slavio", kazao je Radović te dodao.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Ostajem na klupi Olimpika. Danas smo bili desetkovani, prvo poluvrijeme smo odigrali solidno, ali je onda bilo teško u drugom igračima kada su čuli rezultat u Živinicama".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi