Skandal u Premiershipu: Bio želja velikana, a sinoć priveden zbog seksualnog zlostavljanja
FOTO: The Sun

Javnost u Engleskoj šokirana

Skandal u Premiershipu: Bio želja velikana, a sinoć priveden zbog seksualnog zlostavljanja

H. Zilić

Skandal u engleskom Premierhsipu, a glavna uloga pripala je fudbaleru Brightona Iyesu Bissoumi.

Jedan od najboljih veznjaka Premiershipa uhvaćen je kasno sinoć u noćnom klubu gdje je navodno seksualno zlostavljao studenticu koja se nalazila u istom klubu.

Bissouma je zajedno sa prijateljem odmah priveden u policijsku stanicu na saslušanje, a ovo je sigurno skandal o kkojem će brujiti engleska sportska javnost jer je riječ o fudbaleru koji je ovo ljeto bio velika želja najvećih ostrvskih klubova među kojima su najglasniji bili Liverpool i Manchester United.

Bissouma će biti sankcionisan za svoje ponašanje, a policija će odrediti dalje korake. Pitanje je i šta će biti sa Bissoumom u narednim mečevima Brightona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pomenuti fudbaler je i ranije imao ispada, a znao je i davati izjave koje su nailazile na lavinu komentara.

"Ne želim da budem argonantan, ali mislim da sam najbolji vezni fudbaler u ligi. Osjetim to u svojoj igri, energiji koju posjedujem na terenu. Ima stvarno dobrih igrača, ali trenutno mislim da sam najbolji", rekao je nedavno Bissouma.

Top Komentari

amex
Ako je kriv treba da odgovara! Samo imam osjećaj da većina tih cura prijavljuje samo ne bil izvukla sto vise love..
11 0
Mele
Umisljeni mrki sirotan, kao i mnogi kojima slava i novac udare u glavu.
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi