Bit će baš teško: Italijanski mediji objavili sastav Azzurra za okršaj protiv Bosne i Hercegovine

Bez opuštanja kod Mancinija

Bit će baš teško: Italijanski mediji objavili sastav Azzurra za okršaj protiv Bosne i Hercegovine

E. Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine igra sutra u Firenci protiv Italije meč prvog kola Lige nacija.

Zmajevi su danas otputovali za Firencu gdje ih večeras očekuje još jedan trening pred sutrašnji meč. Jasno je da je Italija favorit u ovom okršaju, no sigurno je da se izabranici Dušana Bajevića neće tako lako predati.

Italijanski mediji pišu da će Roberto Mancini sutra izvesti vjerovatno i najjači sastav koji trenutno ima što svakako nisu dobre vijesti za našeg selektora i igrače.

Očekuje se da će Azzurri igrati u formaciji 4-3-3 koju je Mancini uigravao prethodnih dana, a očito je da je sastav Italije već poznat kako piše La Gazzetta dello Sport.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Vjerovatni sastav Italije: Donnarumma, Florenzi, Chiellini, Bonucci, Biraghi, Barella, Jorginho, Zaniolo, Chiesa, Belotti, Insigne.

Utakmica u Firenci igra se od 20:45 sati, a kvote za ovaj meč su mnoge iznenadile. Jasno je da je Italija favorit, ali kvota na pobjedu BiH je zaista previsoka. Kvote kladionice MOZZART za ovu utakmicu pogledajte OVDJE.

Promo

Top Komentari

Tas14
Ima jaćih sastava Italije, NAPRIJED ZMAJEVI!
4 0
Ade1987
Ma nikoga se ne treba plašiti treba odigrati muški i pobiti pa ko koga dobije
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi