Zmajevi gostuju u Firenci: Takve kvote za meč Italija - BiH niko nije mogao očekivati

Meč prvog kola Lige nacija

Zmajevi gostuju u Firenci: Takve kvote za meč Italija - BiH niko nije mogao očekivati

E. Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine počinje svoj put u novom izdanju Lige nacija, a u petak nas očekuje meč protiv Italije.

Izabranici Dušana Bajevića u petak igraju u Firenci protiv Italije meč prvog kola Lige nacija, a kako je već poznato ova utakmica će se odigrati pred praznim tribinama.

U prvom izdanju ovog takmičenja Zmajevi su bili itekako uspješni jer su završili na prvom mjestu Grupe B, te se plasirali u Grupu A, ali i izborili baraž za plasman na Evropsko prvenstvo koji nas očekuje u oktobru.

Zmajevi će sutra put Italije u dosta oslabljenom sastavu. Mnogi igrači su otkazali dolazak, a sigurno da će najveći nedostatak biti neigranje Miralema Pjanića.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Utakmica na Artemio Franchiju igra se u petak od 20:45 sati i već su poznate kvote za ovu utakmicu. Jasno je da su Italijani veliki favoriti u ovom susretu, no kvote na kladionicama su baš neočekivane.

Kvota na pobjedu Italije je 1.30, ali svi su ostali u čudu kada su vidjeli kvotu na eventualnu pobjedu Zmajeva u Firenci. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za ovaj meč i to OVDJE.

Top Komentari

Zee
I ovo 1.30 je poklon.... treba biti ko na san Marino 1.09
6 2
Miky007
Hoce li Bajevicu igrati Refikov sin, jbg Grcka veza, dobro si to pogurao, valja mu napraviti jos koji transver!! Yebem li vam sve lopovsko, da Bog da se ne plasirali ni na turnir u gornje Maošiće!
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.