"Bit će teško za mene da igram nakon dolaska Edena Hazarda"
Vinicius Junior je prošle sezone do povrede sjajno igrao

Dolazak Belgijanca neće baš svima donijeti dobro

"Bit će teško za mene da igram nakon dolaska Edena Hazarda"

S. Pašalić

Nakon što se mjesecima pisalo o tome, Real Madrid je uspio dogovoriti transfer Edena Hazarda iz Chelseaja za 100 miliona eura.

Iako su mnogi sa velikom željom očekivali dolazak sjajnog Belgijanca na Santiago Bernabeu, postoje i oni kojima će dolazak Hazarda poremetiti njihove planove.

Tako je Vinicius Junior svjestan da bi pi potpisivanje Edena Hazarda moglo ograničiti njegove minute u Realu sljedeće sezone, ali ipak nije previše obeshrabren transferom bivšeg igrača Chelseaja.

"Bit će teže za mene da igram nakon što je Hazard došao. Ali to nije problem za mene, sve ovisi o Zidaneu.", rekao je Brazilac.

Vinicius Junior je prošlog ljeta iz Flamenga stigao u Real za 45 miliona eura i za kratko vrijeme počeo pružati sjajne igre, ali ga je povreda spriječila u daljnjem napretku, pa se tek pred kraj sezone vratio.

"Kad sam stigao bio sam potpuno drugačiji igrač. Mnogo sam naučio od svakog trenera u Realu. Taktički sam se razvio i manje gubim loptu. Smireniji sam kad igram.", dodao je Junior.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

e_jbga
Mladić voli igrati...bit će baja
0 4
Hooruk
Dva bolja igraca ( Hazard, Vinicius) real odavno nije imao.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti